bugün

entry'ler (12983)

benekli ayhan

Kavgadan sonra Benekli Ayhan 5 saatlik ısparta- ankara arası otobüs yolculuğunu 12 saat sanarken,

https://www.youtube.com/shorts/8_5AmDj7-PM

filistin

siyasal islamcıların savaşamadığı yerde deniz gezmiş'in gidip savaşmış olması ne kadar da ironik.
görsel

filistin e savaşmaya gider misiniz

herkes bi şekilde havasını alıyor siyasal islamın da nefes alma şekli 3 ayda bir birileri ölür filistin'de 3 ayda bir kendilerini daha müslüman hissetmek için savaşa giderler cihat ederler. lanet okurlar. sonra o ayın faturası gelir eve konu değişir. Kendileri de biliyor gidemeyeceklerini, siyasal uzantıları da biliyor bir şey yapamayacağını, sorun yapabilmek değil zaten hiç olmadı.

Amaç kitleleri kompoze etmek. Başarılı oluyorlar düşünmeye aç kalmamak için vakti olmayan insanı fanatize edebiliyorlar.

çok sevseniz ama kürt olsa

insan olmasını bilmedikten sonra cengiz soyundan gelse ne, ali osman olsa ne? boş işler geçiniz. terazinin hangi tarafında olduğu önemli insanın.

bünyamin neden yahu

istemsizce sorası geliyor insanın neden yahu ?

demokrat parti nin bile akp ye karşı olması

ak partide Siyasetin mama üzerinden döndüğüne o kadar eminsin ki, maması kesilmeyenlerin ak parti çevresinde olduğunu kabul etmiş oluyorsun. muhalif tarafa geçenlere maması kesilmiş diyerek.

o kadar ayan beyan ki, bazı şeyler farkına varmadan kendiniz itiraf ediyorsunuz.

hüda par

Türkiye'de gazeteciliğin var olduğu zamanlarda oldu bu cinayetler kanıt var bu sefer gidin kendinizi kandırın.

32. gün arsiv 1 : gaffar okkan suikastı https://www.youtube.com/watch?v=iWVlKXJBYpw

32. gün arsiv 2. : itirafcıların ağzından hizbullah gerçeği : https://www.youtube.com/watch?v=JWc5fhRzGE4

kaynak 3 : hüdapar başkanına hizbullah sorulursa,? https://www.youtube.com/shorts/iiV7XwDI7U0

kaynak 4 : türkiye'de hizbullah : https://www.youtube.com/watch?v=rHi20maqXc8

hüda par

--spoiler--
türk askerine kurşun mu sıkmış, bomba mı atmış?

hdpkk gibi...
--spoiler--

Gaffar Okkan'ı öldürmüş, bir sürü polis şehit etmiş. asker yakmış. Yakaladığı sözde kendi islamlarına karşı olarak hüküm verdiği nice kişileri domuz bağı uygulayarak işkence ile öldürmüştür.

Hizbullah yarın akp kazanırsa meclise girecek. Domuz bağlarının olduğu bir türkiye'ye belki de geri dönücez. yazık bile diyemiyorum. utanın mk.

deprem işgal senaryosu gerçek mi oluyor

siz amerikayı hiç mi tanımadınız onca süre? amerika direk kendi askerine iş yaptırmayı bırakalı yıllar oluyor. ıraktan sonra hiç bir başkan, hiç bir vatandaşa açıklayamaz bu durumu. kaldıki türkiye'nin üzerinden herhangibi bir tövbette yok. Kim kimi ne diye işgal edecek. Türkiyeyi bi uçak gemisiyle mi işgal edecek.

Yani komik komik şeyler söylüyorsunuz. Herkes türkiye'ye düşman size kalsa. Devletlerin düşmanlığı olmaz çıkarı olur. Amerika'nın böyle bir hamleden hiç bir çıkarı yok. Kimseye açıklayamaz dünya üzerinde böyle bi hamleyi.

amerika türkiye'yi işgal edecek şu durumda diyen geri zekalı bile değildir. geri denilecek bir zekaya sahip değildir çünkü.

ahmet nur çebi

otomatik 3 puan alacak diğer tüm kulüpler oynamadıkları maçtan. erçe'nin yemediği golden puan kazanırken sen sıkıntı olmayacak mı bu kardeş?

anç sevmem günahım kadar ama iki yüzlü tepki veriyorsunuz.

6 şubat güneydoğu depreminin yapay deprem olması

(edit : sabah sabah zekamı gerilettiler sabah olmuş ama hava karanlık hala. ) 100 ıq düştü keşke girmeseydim sözlüğe. 7.8 büyüklüğünde bi deprem yapılıyor madem moskovayı yıksınlar madem. pekin'e göndersinler 9.5 bir tane koronaya da kesin çözüm. global güç dengi biz miyiz amerika'nın?

haarp diye bir sistem var. öyle bi sistem ki, bi denizaltı 7.8 deprem yapıyor. çok komik gerçekten yani bunu birinin düşünebilmesi gerçekten komik.

amir hadziahmetovic

an itibariyle beşiktaş'ta. Galatasaray'dan 1 milyon euro daha az teklfini konya spor kabul etmek zorunda kaldı. Oyuncu Beşiktaş'ı tercih ettiği için. beşiktaş'ta o 1 mılyon euro farkı bonusa böldü.

şenol güneş

beşiktaş iyi durumda kim ne derse desin şenol güneş günü kurtarabilecek tek adamdı ve günü kurtarıyorlar. bir kere eski kafalı, falan dense de şenol güneş'in çok iyi yapabildiği bir şey var. elindeki kısıtlı forvet retosyonundan x2 x3 verim alabiliyor. aboubakar ise bunu açık ara başarabildiği bir forvet.

şenol güneş'e kariyerini borçlu aboubakar, cenk, burak yılmaz, bakambu. bunlar en bariz olanları ve daha niceleri.

şenol güneşin eline iyi bir 6 ve 10 numara bulursalar bu takım o kadar emin söylüyorum ki şampiyon olacak.

bu bazı taraftara yetmez. taraftar ister ki hem genç gelsin, hem yıldız gelsin, hem bedava gelsin. para yoksa da yoktan yaratılsın. o iş öyle olmuyor. artık takımlar dolar kurundan dolayı son kurşunlarını sıkıyor. türkiyedeki hiç bir takım koç tarafından alenen ve düzenli fonlanan bi takım hariç. artık büyük paralar veremeyecek kulüplere. eldeki sebzeden yemek yapmayı belki de türkiye'de en iyi bilen hoca ise şenol güneş'tir.

27 ocak 2023 beşiktaş alanyaspor maçı

beşiktaş iyi durumda kim ne derse desin şenol güneş günü kurtarabilecek tek adamdı ve günü kurtarıyor. bir kere eski kafalı, falan dense de şenol güneş'in çok iyi yapabildiği bir şey var. elindeki kısıtlı forvet rotasyonundan x2 x3 verim alabiliyor. aboubakar ise bunu açık ara başarabildiği bir forvet.

Şenol güneş'e kariyerini borçlu aboubakar, cenk, burak yılmaz, bakambu. bunlar en bariz olanları ve daha niceleri.

şenol güneşin eline iyi bir 6 ve 10 numara bulursalar bu takım o kadar emin söylüyorum ki şampiyon olacak.

Bu bazı taraftara yetmez. taraftar ister ki hem genç gelsin, hem yıldız gelsin, hem bedava gelsin. para yoksa da yoktan yaratılsın. o iş öyle olmuyor. artık takımlar dolar kurundan dolayı son kurşunlarını sıkıyor. Türkiyedeki hiç bir takım koç tarafından alenen ve düzenli fonlanan bi takım hariç. artık büyük paralar veremeyecek oyunculara. eldeki sebzeden yemek yapmayı belki de türkiye'de en iyi bilen hoca ise şenol güneş'tir.

ümit özdağ

siyaseti komik, söylemleri komik. ama akıllı adam herkesin tepkisini papağan gibi tekrar ederek %3 %4 lere çıktı adam.

yok zafer turizm, yok adamsan çıkışa gel. nereden baksan showmen söylemleri. Ama tabi apolitik sayılacak, siyasi cahil kitlede bi karşılığı var.

erkeklerden kadınlara sorular

biri nasıl bir erkekle evlenmek istersin diye sorduğunda idealist uslu sakin, aldatmayan erkekleri anlatıp, nerede bi pezevenk varsa ona neden çörekleniyorsunuz?

toplumdan korktuğunuz için gizli fantazilerinizi mi saklıyorsunuz? yoksa kendi kafanızda kendinize koyduğunuz yasakları kendiniz yine çiğnediğinizde bi haz mı geliyor?

uludağ sözlük istatistikleri

20 kişi kalmışsınız şurada aktif yazar toplasanız. daha kalabalık kahveler var ülkede hala diyorsunuz ki, yatırım yok.

lgbti cumhurbaşkanı istiyoruz

kendi götüne acımayan bize hiç acımaz etmeyin efendiler !

atatürk döneminde türkiye

evet 3 kişi olurdunuz atsız, rıza nur ve sen.

sözlükte gay istemiyoruz

o kadar yıldır sözlükteyim bi kere bile nude alamadım. eşcinsellerden bi beklentimiz yok en azından.

kadınlar gitsin destekliyorum.